Guide: Second Hand

Guidning till second hand kan se olika ut, bara en person som får hjälp att hitta rätt butiker och rätt plagg eller en hel grupp. Tips om butiker och klädval.

Vad ska vi kalla det? Second hand? Pre-owned? Eller Pre-loved? I alla fall; ibland känns det som en går timmar i second hand-butiker innan en hittar något som känns värt att köpa. Ta hjälp av Mode III:s guide, en person som har lång erfarenhet av att handla tidigare-ägda kläder. Du får tips om butiker i Storstockholm och vad du bör tänka på när du letar efter pre-loved kläder.

Fundera gärna över vilka slags kläder du är intresserade av innan du bokar tid och plats. Vill du ha hjälp att hitta festkläder, kläder för kvinnor, barn eller är du speciellt intresserad av jeans? Skriv kort om vad du önskar i kontakt-formuläret så skapar vi grupper som vill samma sak.

Ett tips! Klicka på bilden ovan, skriva ut och lägg i ett fint kuvert och ge bort i gåva! Kontakta oss så löser vi betalningen. 

Liknande event

Skräddare Kom Hem!

Ta hem en skräddare och få hjälp att laga dina favoritplagg. Enklare lagningar och ändringar ger rätt till RUT-avdrag.
Foto: Michka Ulvelykke.

Workshop: Laga och upcycla

Gå på workshop Laga och upcycla. Vi kräver inga förkunskaper. Ett roligt sätt att komma igång med sömnad.
Foto: Michka Ulvelykke.

Skräddarhjälp på kontoret

Varje sunt företag förverkligar FN:s hållbarhetsmål. Ett bra sätt att minska textilindustrins negativa klimatpåverkan är att hjälpa medarbetare att förlänga livet på sina kläder.